O nama
Preduzece BRAKOS DOO Jagodina je pocelo sa radom 09.07.1992.god. i spada u red malih porodicnih preduzeca.
Bavimo se trgovinom na veliko i malo kablovima,provodnicima,aparatnom i sklopnom tehnikom,kao i industriskom i dekorativnom rasvetom.

Nas asortiman kablova i provodnika,kao i produznih i prikljucnih gajtana se zasniva na domacim proizvodima fabrike kablova iz Jagodine-"FKS- JAGODINA " koja poseduje sve ateste za evropsko i svetsko trziste.
.
Aparatna i sklopna tehnika je renomiranih proizvodjaca iz bivse "SFRJ" "Rade Koncar Skoplje",i "ISKRA Kranj"  "ETI"  a pored njih nudimo i  od proizvodjaca  "LEGRAND ", "SIMENS", "EATON" , " ELMARK ", "HAGER" , "HYUNDAI".

 Dok u polju rasvete su zastupljeni evropski i svetski priznati proizvodjaci kao sto su "FILIPS" ,"OSRAM", "BRILUM ", "GLOBO", "EGLO". 

U domenu elektro instalacionog materijala i galanterije  su zastupljena podjednako domaci METALKA MAJUR,ALING-CONEL, "NOPAL Backa Palanka" kao i strani proizvodjaci "LEGRAND" i " Schneider Elekctric".

U sklopu preduzeca pored magacina velikoprodaje nalaze se i specijalizovani maloprodajni objekat elektromaterijala za potrebe kucnih i fabrickih instalacija, kao i industriske i dekorativne rasvete.

BRAKOS-ELEKTRO  Adresa: Tanaska Rajića  br. 15.  JAGODINA         

Radno vreme: Ponedeljak - Petak ( 08 - 20h ), Subota ( 08 - 17h ), Nedelja ( 09 - 13h )

tel/fax   035/241-776                telefon:  035/243-776                               063/ 624-404

Kontakt:
office@brakos.com               brakoselektro@mts.rs                 nesabrakos@gmail.com


                                                                                                                                                       Direktor:  Nebojša Kostić