O nama
Preduzeće BRAKOS DOO Jagodina je počelo sa radom 09.07.1992.god. i spada u red malih porodičnih preduzeća. Bavimo se trgovinom na veliko i malo kablovima, provodnicima, aparatnom i sklopnom tehnikom, kao i industrijskom i dekorativnom rasvetom.

Naš asortiman kablova i provodnika, kao i produžnih i priključnih gajtana se zasniva na domaćim proizvodima fabrike kablova iz Jagodine - "FKS- JAGODINA" koja poseduje sve ateste za evropsko i svetsko tržiste.
 
Aparatna i sklopna tehnika je renomiranih proizvodjaca iz bivše "SFRJ" "Rade Koncar Skoplje", i "ISKRA Kranj"  "ETI"  a pored njih nudimo i  od proizvodjaca  "LEGRAND ", "SIMENS", "EATON" , " ELMARK ", "HAGER" , "HYUNDAI".
 
 Dok u polju rasvete su zastupljeni evropski i svetski priznati proizvodjaci kao sto su "FILIPS" ,"OSRAM", "BRILUM ", "GLOBO", "EGLO". 

U domenu elektro-instalacionog materijala i galanterije  su zastupljena podjednako domaći METALKA MAJUR,ALING-CONEL, "NOPAL Backa Palanka" kao i strani proizvodjaci "LEGRAND" i " Schneider Elekctric".

U sklopu preduzeća pored magacina velikoprodaje nalaze se i specijalizovani maloprodajni objekat elektromaterijala za potrebe kućnih i fabričkih instalacija, kao i industrijske i dekorativne rasvete.

BRAKOS-ELEKTRO  Adresa: Tanaska Rajića  br. 15.  JAGODINA         

Radno vreme: Ponedeljak - Petak ( 08 - 20h ), Subota ( 08 - 17h ), Nedelja ( 09 - 13h )

tel/fax   035/241-776                telefon:        063/ 624-404

Kontakt:
office@brakos.com               brakoselektro@mts.rs                 nesabrakos@gmail.com


                                                                                                                                                       Direktor:  Nebojša Kostić