GREJNA TELA

20.160,00 RSD

KALORIFER 3kW MONOFAZNI

Šifra: 1KAL001Kategorije: Tags: , ZAGREVANJE21.360,00 RSD

KALORIFER 6kW TROFAZNI

Šifra: 1KAL003Kategorije: , KALOLIFERITags: 22.860,00 RSD

KALORIFER 9kW TROFAZNI

Šifra: 1KAL005Kategorije: , KALOLIFERITags: 23.160,00 RSD

KALORIFER 12kW TROFAZNI

Šifra: 1KAL007Kategorije: , KALOLIFERITags: 12.800,00 RSD

ELDITERM 600W

ELDITERM KONVEKTOR 

ELDITERM konvektori su sačinjeni od velikog broja aluminijumskih lamela, gusto nanizanih na metalne cevi u kojima su smešteni električni grejači. To sve zajedno čini izmenjivač toplote - konvektor. Po svojoj konstrukciji podseća na hladnjak automobila, a smešten je u luksuzno i u italijanskom stilu dizajnirano limeno kućište. Proizvode se prilagođeno raspoloživom prostoru u Vašem stanu, za prostorije površina do 4 m² respektivno, za standardne visine 2,5m.

 17.500,00 RSD

ELDITERM 1200W

ELDITERM KONVEKTOR

ELDITERM konvektori su sačinjeni od velikog broja aluminijumskih lamela, gusto nanizanih na metalne cevi u kojima su smešteni električni grejači. To sve zajedno čini izmenjivač toplote - konvektor. Po svojoj konstrukciji podseća na hladnjak automobila, a smešten je u luksuzno i u italijanskom stilu dizajnirano limeno kućište. Proizvode se prilagođeno raspoloživom prostoru u Vašem stanu, za prostorije površina do  8 m² respektivno, za standardne visine 2,5m.
19.500,00 RSD

ELDITERM 1800W

ELDITERM KONVEKTOR

ELDITERM konvektori su sačinjeni od velikog broja aluminijumskih lamela, gusto nanizanih na metalne cevi u kojima su smešteni električni grejači. To sve zajedno čini izmenjivač toplote - konvektor. Po svojoj konstrukciji podseća na hladnjak automobila, a smešten je u luksuzno i u italijanskom stilu dizajnirano limeno kućište. Proizvode se prilagođeno raspoloživom prostoru u Vašem stanu, za prostorije površina do  12 m² respektivno, za standardne visine 2,5m.
23.200,00 RSD

ELDITERM 2400W

ELDITERM KONVEKTOR

ELDITERM konvektori su sačinjeni od velikog broja aluminijumskih lamela, gusto nanizanih na metalne cevi u kojima su smešteni električni grejači. To sve zajedno čini izmenjivač toplote - konvektor. Po svojoj konstrukciji podseća na hladnjak automobila, a smešten je u luksuzno i u italijanskom stilu dizajnirano limeno kućište. Proizvode se prilagođeno raspoloživom prostoru u Vašem stanu, za prostorije površina do  16 m2 respektivno, za standardne visine 2,5m.
25.800,00 RSD

ELDITERM 3000W

ELDITERM KONVEKTOR

ELDITERM konvektori su sačinjeni od velikog broja aluminijumskih lamela, gusto nanizanih na metalne cevi u kojima su smešteni električni grejači. To sve zajedno čini izmenjivač toplote - konvektor. Po svojoj konstrukciji podseća na hladnjak automobila, a smešten je u luksuzno i u italijanskom stilu dizajnirano limeno kućište. Proizvode se prilagođeno raspoloživom prostoru u Vašem stanu, za prostorije površina do 20 m² respektivno, za standardne visine 2,5m.
27.600,00 RSD

ELDITERM 3500W

ELDITERM KONVEKTOR

ELDITERM konvektori su sačinjeni od velikog broja aluminijumskih lamela, gusto nanizanih na metalne cevi u kojima su smešteni električni grejači. To sve zajedno čini izmenjivač toplote - konvektor. Po svojoj konstrukciji podseća na hladnjak automobila, a smešten je u luksuzno i u italijanskom stilu dizajnirano limeno kućište. Proizvode se prilagođeno raspoloživom prostoru u Vašem stanu, za prostorije površina do 24m² respektivno, za standardne visine 2,5m.

 
***PDV je uključen u cenu